esmaspäev, 6. aprill 2015

Moelennuk 2015

13. märtsil toimus järjekordne G5 koolide noorte moeloojate võistlus Moelennuk. Ühtlasi oli tegemist juubeliüritusega, sest Moelennuk sai viieaastaseks. Lauluväljaku Klaassaali asemel oli ürituse toimumiskohaks hoopis Widescreen Studio Lasnamäel. Atmosfäär oli väga glamuurne, kuid mõnus. Catwalk oli U-kujuline, nii et osa publikust sai istuda moelava keskel. Tuled sähvisid nii ülevalt kui alt, seintelt sai vaadata eelmiste aastate kollektsioone. Kell kuus hakkas publik tasapisi kogunema. Ülikondades stjuuardid näitasid elegantselt, kus asuvad väljapääsud ja kus paikneb puhvet. Natuke peale seitset tõusis Moelennuk õhku. Õhtujuhiks oli meie oma kooli poiss Joonas Praks (XII B). Vaheajal musitseeris ansambel Slippery Slope. Kõhutäit pakkus kohvik Sinilind. Lütseumist astus Moelennuki võistlustulle lausa 5 noort moeloojat ja laval kõndis mitmeid tuttavaid nägusid koolist.

Celina Živel (X A) ja Dhelory Ristkok (JWG), kollektsioon “R&Z“


Ann Merit Toiger (XII B), kollektsioon “AMT-V“


 Krõõt Treial (XI A) ja Katriin Reinfeld (XI A), kollektsioon “La belle dame sans merci“


Iris Vilu (XII B) kollektsioon “Froteesus“ võitis peaauhinna, milleks oli praktikakoht Baltika moemajas ja 250 eurot Siisoni krediiti.


  
Parimaks modelliks kuulutati Johan Felix Blumfeldt (X A), kes osales kollektsioonis “R&Z“



Lend möödus olulise turbulentsita. Üritus oli algusest lõpuni hästi korraldatud. Noored moedisainerid olid kollektsioonidega kõvasti vaeva näinud. Keerulised konstruktsioonid, skechersid, pisikesed lambikesed kehadel (või suus!), huvitavad materjalid ning nipsakad kollektsioonide nimed ja kirjeldused ei jätnud kedagi külmaks. Kindlasti sai iga kohalolija korraliku doosi väärt moekunsti.

Lisainfo ja galeriid: http://moelennuk.tumblr.com/


-Helena Juht, X A

0 kommentaari:

Postita kommentaar