Lütseum24

Värskeimad uudised

Lütseum24

Väike maja

Lütseum24

Üritused ja ülevaated neist

Lütseum24

Tähtpäevad, meeldetuletused, minevik

Lütseum24

Intervjuud, küsitlused, koolileht

esmaspäev, 14. september 2015

Värske veri 2015

Uus kooliaasta on alanud ning 10. klassi õpilaste seas võib märgata palju uusi nägusid, seekord jällegi B klassis. Liina Hints (X A) tutvus pisut uute tulijatega ning uuris välja, kust nad tulevad, miks valisid lütseumi ja milline on esmamulje.


Emma Lotta Kiviberg

Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Tahtis keskkonnavahetust koolis, kus ta saaks prantsuse keelt edasi õppida. Praegu tundub kõik väga tore, nii klass kui õpetajad on sõbralikud ja abivalmid. Loodab, et läheb veel paremaks.


Erik Ignatjev

Tallinna Kunstigümnaasiumist. Tahtis kooli, kus saaks edasi õppida kunstiajalugu ja omandada prantsuse keele. Hetkel on kõik hästi, klass on väga tore.


Riin Noormägi

Tallinna Kunstigümnaasiumist. Vajas keskkonnavahetust ning katsetele tulles tahtis end peamiselt proovile panna. Muljed on momendil ainult positiivsed, ootab, et saaks terve klassiga koos midagi ette võtta.


Simona Stenberg

Tallinna Ühisgümnaasiumist. Tahtis selgeks saada prantsuse keele ning arvas, et seda saab siin heal tasemel teha. Õpetajatega on väga rahul.


Madli Kurvet

Tallinna Tehnikagümnaasiumist. Tahtis liikuda teise haridustasemega kooli ning valis selle kooli just võõrkeelte pärast. Üldiselt on mulje positiivne, aga päevad on võrreldes eelmise kooliga pikad ja vahetunnid lühikesed.


Martin Karolin

Nõmme Erakoolist. Pidas lütseumit hea tasemega kooliks, kus saaks õppida prantsuse keelt ning areneda ka muudes valdkondades. Praegu on mulje hea, ainult õpetaja Oopkaup on hirmus.


Rinata Ihsanova

Tallinna Reaalkoolist. Tuli prantsuse keele ning selle pärast, et saaks oma reaalbaasile humanitaari kõrvale. Koduklassisüsteem vajab veidi harjumist, aga õpetajad polegi nii ranged. Ootab eelkõige palju uusi teadmisi.

Julius Sebastian Köster


Tallinna 21. Koolist. Otsis vaheldust ja uut huvitavat seltskonda ning suureks plussiks meie kooli valikul olid võõrkeeled. Esimese nädala põhjal ei oska muljete kohta suurt öelda, aga ootab igasugu üritusi.


Marlyn Sepp

Kadrioru Saksa Gümnaasiumist. Lütseumi valis keelepraktika pärast, et saksa keele kõrvale teine võõrkeel omandada, samuti soovis laiendada oma teadmisi humanitaarainete vallas. Kool ja direktor tundusid huvitavad. Klass on tore ja vastutulelik.



Laura Ojamäe


Nõmme Põhikoolist. Pidas lütseumit kõrge haridustasemega kooliks ning soovis õppida prantsuse keelt. Inimesed tunduvad sõbralikud ja toredad ning alguses ongi natuke raske.



Anett Asi

Tallinna 21. Koolist. Tuli prantsuse keele pärast, hetkel on koolist jäänud hea mulje ning klass on tore.


Ingrid Saarepuu

Roosna-Alliku Põhikoolist. On siin, sest sõbrad lütseumist õhutasid katsetele tulema. Esmamulje on jäänud huvitav ning loodab, et ei saa surma.


Laura-Marleene Jefimov

Kadrioru Saksa Gümnaasiumist. Otsustas lütseumi kasuks, sest soovis õppida prantsuse keelt: sellega koos valdaks ta juba viit keelt. Hetkel on muljed väga positiivsed, klass ja õpetajad on toredad.



Annabel Kalam

Tallinna Reaalkoolist. Tuli katsetele, et end proovile panna ning jäi prantsuse keele pärast. Klass on lõbus.



Avely Põder

Võsu Põhikoolist. Valis meie kooli, sest tema õpetajad soovitasid tal siia katsetele tulla. Praeguseni lütseumis meeldib, õpilased tunduvad toredad ja õpetajad käituvad ka täitsa mõistuse piirides. Üldiselt meeldib ja on selle valiku üle õnnelik.