Lütseum24

Värskeimad uudised

Lütseum24

Väike maja

Lütseum24

Üritused ja ülevaated neist

Lütseum24

Tähtpäevad, meeldetuletused, minevik

Lütseum24

Intervjuud, küsitlused, koolileht

reede, 18. oktoober 2013

Uus sööklakord

Uuest õppeaastast on lütseumis uus sööklakord, mille tõttu on puhvetijärjekorrad veel pikemad kui varem. Uus toitlustusfirma on Baltic Restaurants ning sööklast kostuv rahulolev mõmin on tunnistuseks sellele, et pakutavaga ollakse rahul. Küsisime õpetajatelt ja erinevate klasside õpilastelt, kuidas neile meeldib uus söökla.

Direktorile on uus toitlustuskord väga meelepärane: kui võimalik, siis oma sõnul ei söökski ta mujal, sest toit on imeline. Eriti kiidab ta ühepajatoitu. Õpetaja Küüsmaa suhtub küll uude korda samasuguse positiivsusega, kuid tema lemmikuks on hoopiski kreemine lõhesupp.


Õpilased leiavad, et suure maja toitlustuskord on väga meeldiv, kuna nad saavad valida, mida süüa ning ei pea tundma hirmu pehmeks keedetud kartulite ja nende juurde kuuluva kastme ees. Väikesed äpardused juhtuvad vaid kandikutega, mille libedalt pinnalt on taldrikutel kerge maha libiseda.
Kokatädidele on lütseumi õpilased samuti hea mulje jätnud: alati palutakse ja tänatakse viisakalt ja see valmistab head meelt.

Nüüd saab puhvetis maksta ka kaardiga!

Sel nädalal võis märgata, et puhvetis on letid kaunistatud ungari lipuvärvidega ja laudadelt vaatasid vastu infovoldikud, kus jutustati Ungari rahvustoidust ja selle ajaloost. Kultuuripärandi aasta raames toimunud hõimupäevadest koolisööklates on võimalik põhjalikumalt lugeda siit
Tundub, et uus toitlustuskord on taas sööklale elu sisse toonud: paljud õpilased, kes eelmistel aastatel ei ole kooli poolt pakutavat toitu söönud, käivad nüüd meelsasti sööklas ja puhvetis, kuna toidud on maitsvad ja meelepärased, hinnad aga taskukohased.




Henrik Rank ja Priit Villem Juurikas (VIII B)
Fotod: Annaleena Vaher (IX B)