Lütseum24

Värskeimad uudised

Lütseum24

Väike maja

Lütseum24

Üritused ja ülevaated neist

Lütseum24

Tähtpäevad, meeldetuletused, minevik

Lütseum24

Intervjuud, küsitlused, koolileht

pühapäev, 12. veebruar 2012

STIILINÄDAL

Esmaspäeval algav stiilinädal on sellel aastal hoopis uuel tasemel. See ei koosne ainult riietusest, vaid ka toidust, muusikast ja õhkkonnast.
Esmaspäeval, kui stiiliks on etno, on müügil kiluvõileivad, kaeraküpsised ja kama. Koridorides keerlevad rahvatantsijad ja kogu päeva vältel mängib meeleolumuusika.
Teisipäeval rabab lütseumlased jalust romantika. Kooli on oodatud kelmikad meremehed ja pariislannad. Iga-aastase amorposti on asendanud vahvlipost. "Valentinile vahvel" lett II korrusel pakub võimalust saata anonüümselt või mitte, kaardiga või ilma, sõbrale/kallimale vahvel, mis toimetatakse saajale.
Kolmapäeval vallutavad kooli põllumehed, ehitajad, lüpsjad ja helepäised lapsed - on proletariaadipäev. Müügil on muffinid, mis omakorda toetavad reedest Moelennukit.
Neljapäeva, rändrahvaste päeva suurim atraktsioon tundub olevat ennustaja, kelle telk ootab uudishimulikke 0 korruse hämaruses. Meeleolule aitab kaasa elav mustlasmuusika, halvaa ja iiris.

Iga päev liiguvad koolis ringi fotograafid, kes üritavad iga huvitavat kostüümi kaadrisse püüda, aga pildistada saab ka iga päev 3.vahetunni ajal II korruse fuajees.

Võitjaid on stiilinädalal 5: auhinna saab iga päeva parim kostüüm ja lõpuks kogu nädala jooksul enim väljapaistnud õpilane. Poole häältest moodutab igaõhtune facebooki hääletus Les Nouvelles'i lehel ja teise poole žürii. Võitjad kuulutatakse välja ja autasustatakse reedel 6.vahetunni ajal II korruse fuajees.
Inspiratsiooni kostüümiideedeks saab samuti ammutada Les Nouvelles'i lehelt.