Lütseum24

Värskeimad uudised

Lütseum24

Väike maja

Lütseum24

Üritused ja ülevaated neist

Lütseum24

Tähtpäevad, meeldetuletused, minevik

Lütseum24

Intervjuud, küsitlused, koolileht

reede, 27. jaanuar 2012

Tulevikuvisioonid

Ney: "Ma ei ole mingi boogeyman!"

Täna, blogi avapäeval (palju õnne meile kõigile kusjuures!), toimus taas Õpilasesinduse(ÕE) miiting, kus arutati peale blogi ka uuendusi, mida meie kool hädasti vajab. Kaasõpilased soovivad kindlasti ka sellest osa saada?
 

Esiteks. Koolitoit
    Usun, et meil kõigil on olnud halbu kogemusi kooli sööklaga ning aeg-ajalt esineb ikka kaebusi toidu kvaliteedi osas - seepärast otsustatigi ÕE's, et midagi tuleb ette võtta. Me mõistame, et nii väikese söögirahaga on raske mõnd viie tärni rooga valmistada, kuid alati tasub nõuda paremat! Üks põhikooli esindaja mainis isegi, et oleks nõus maksma toidu eest, kui pakutaks miskit meelierutavamat.

Teiseks. Ventilatsioon suure maja aulas
   Kõigi meeli on arvatavasti kimbutanud mure meie aula puuduvast ventilatsioonist - olgu see siis balli, aktuse, peo ajal. Fakt on see, et alati on kohutavalt palav! Meenuvad eredalt aasta viimased aktused, kus päike õues lõõmab ja meie tuigume lämbunult liiga kõvadel toolidel.See peab lõppema! ÕE võttis omale ülesandeks vastutada selle eest, et juba sel aastal paigutataks meile töötav õhuvahetussüsteem.
 
Kolmandaks. Pildistamine
    Ma ei tea, kuidas on lugejatega, aga minu arust on igas koolis pildistamine keset septembrit, aga meil - märtsis. Vahele jääb terve pikk talv, mil muutuda kahvatumaks kui nõnda tuntud vereimejad. Igatahes paistab, et tüdrukud on niivõrd mures oma pildikeste pärast, et tahavad selle liigutada kuidagi kooliaasta alguse poole, kus nad on veel suvest pruunid ja ilusad. Mina isiklikult ei oska midagi kosta selle läkituse peale, pildid on pildid.


Nii palju siis ÕE koosolekust. Loodan, et see teavitus rõõmustab teid kõiki vähemal või suuremal määral. Mina tänaseks lõpetan -
Peatse jällekirjutamiseni!





- Patrick Pihelgas (XI A)