teisipäev, 10. september 2013

Värske veri 2013

Paljud lütseumlased on kindlasti märganud, et tänavu on viimaste aastatega võrreldes 10. klassi tulnud rekordarv õpilasi: XA klassis õpib hetkel 18 uut ja 13 vana õpilast. Tegime uutega pisut tutvust, et saada aimu, kust nad pärit on, miks valisid lütseumi ja kuidas on mulje pärast esimest koolinädalat.

Kadi Kristina Laine

Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Lütseumi tuli parema keeletaseme pärast ning kool tundub kodune ja hubane.

Lisanna Tälli

Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Valis lütseumi prantsuse keele pärast ning kuna katsete päeval tundusid kõik õpetajad, kellega ta kokku puutus, hästi toredad. Esmamulje on igatahes suurepärane.

Sandra Puusepp

Tallinna Nõmme Põhikoolist. Tuli lütseumi prantsuse keele ja kultuuri pärast ja kuna see on hea kool. Esialgu tundub kõik teistsugune ja huvitav.

Olivia Rebane

Tallinna Nõmme Põhikoolist. Meie kooli esimesse klassi ei saanud sisse ja nüüd läbis edukalt katsed kümnendasse. Kool on super.

Fredi Karu

Kehra Gümnaasiumist. Lütseumi tõmbas prantsuse keel; algus on raske, aga kool hakkab aina enam meeldima.

Abella Allik

Saue Gümnaasiumist. Lütseumi tuli tugeva prantsuse keele taseme pärast. Esmamulje on positiivne.

Kadi Rahu

Kuusalu Keskkoolist. Valis lütseumi suuresti prantsuse keele pärast ja esmamulje on hirmutav. Õpetajad ja klassikaaslased tunduvad toredad, aga koormus on suurem kui eelmises koolis. Ei kujuta ette, kuidas hakkama saab, aga nii kaua kuni välja ei visata, on kõik korras.

Marta Viiul

Kose Gümnaasiumist. Tuli lütseumi, sest siin on loomingulised inimesed ja kunstisuunitluse pärast. Esmamulje on väga hea.

Madli Viiul

Kose Gümnaasiumist. Lütseum, sest lisaks õppetööle pööratakse tähelepanu kaunitele kunstidele.  Esmamulje on väga hea.


Kaisa Jõulu

Rapla Gümnaasiumist. Soovis tulla lütseumi, sest siin on parem haridustase ja võimalus prantsuse keelt õppida. Kool on lahe, aga päris raske.

Paul Ööbik

Tallinna Inglise Kolledžist. Tuli lütseumi prantsuse ja vene keele hea taseme tõttu. Kool on normaalne, kuid inglise keele tase on üsna nõrk.

Crislyn Altma

Tallinna Mustamäe Gümnaasiumist. Lütseumi tuli seetõttu, et siin saab kindlasti vene ja prantsuse keele selgeks. Lütseum on kool, mida ta sooviks kindlasti lõpetada. Klass on väga tore.

Roberta Mark

Tallinna Reaalkoolist. Lütseumi tõmbas keskkonnavahetus; kool on väga avatud ja hea energiaga.

Elise Loo

Pelgulinna Gümnaasiumist. Meile tuli prantsuse keele pärast. Kool meeldib, aga erineb väga eelmisest, sest inimesed õpivad siin rohkem.

Mark-Emil Luik

Tallinna Inglise Kolledžist. Tuli lütseumi, sest tahaks siin keskkooli lõpetada ning ka tema vend lõpetas meie kooli. Õppimisse suhtutakse Mark-Emili arvates liiga tõsiselt.

Cwendolyn Caryna Lauri

Tallinna Nõmme Põhikoolist. Tuli lütseumi, sest see meeldis talle, nägi professionaalne välja ja tundus olevat koht, kus tahaks õppida. Hetkel tundub kool super, ainult palju õppida.

Kärt Roomäe

Järveotsa Gümnaasiumist. Lütseumis huvitas prantsuse keel ja kultuur. Kool tundub esialgu põnev, uus ja võõras.

Christina Raaga

Lilleküla Gümnaasiumist. Käis 9 aastat tavakoolis ning soovis nüüd "eliitkooli" astuda. Tal oli siin ka palju sõpru-tuttavaid. Koduklassisüsteem on uus ning imelik on see, et põrandal on parkett. Kõik on sõbralikud ja inimesed käivad (vähemalt gümnaasiumiosas) viisakalt riides.

0 kommentaari:

Postita kommentaar