Lütseum24

Värskeimad uudised

Lütseum24

Väike maja

Lütseum24

Üritused ja ülevaated neist

Lütseum24

Tähtpäevad, meeldetuletused, minevik

Lütseum24

Intervjuud, küsitlused, koolileht

pühapäev, 7. september 2014

Värske veri 2014

Nagu igal aastal, on ka seekord meie kooli tulnud uusi õpilasi. See aasta paigutati kõik 19 uut õpilast X B klassi ja et neid natuke paremini tundma saada, tegime kõikide uute kümnendikega lühikese intervjuu. Intervjuus küsiti, kust koolist tullakse, miks otsustati just Lütseumi kasuks ja millise esmamulje on Lütseum jätnud.


Robert Kirillov

Lasnamäe üldgümnaasiumist. Tuli Lütseumi, sest esiteks pandi Lasnamäe üldgümnaasium kinni ja teiseks oli ammu plaanis kooli vahetada. Väga toredad õpetajad ja klassikaaslased.

Elina Ovsijenko

32. keskkoolist. Kool tundus huvitav ja meeldib prantsuse keel. Koduklassi süsteem on imelik, riietus on viisakam kui eelmises koolis.

Diana Memberg

Tallinna Humanitaargümnaasiumist. Tuli siia, sest tahtis ellu midagi uut, uusi elamusi. Kõik on koolis sõbralikud, abivalmid ja klassis on hea õhkkond.

Evelin Metslov

Jõhvi Gümnaasiumist. Tuli Lütseumi, sest tahtis prantsuse keelt õppida ja tekkis soov Tallinnas elada. Väga ägedad klassikaaslased, hea tööõhkkond ja ka direktor on korralik.

Andreas Kokk

Sõmeru Põhikoolist. Tallinna kolides tekkis soov minna heasse kooli ja oli huvi prantsuse keele vastu, seetõttu sattuski Lütseumi. Kooli tase on kõrge, õpetajad sõbralikud ja klassikaaslased abivalmid.

Hannaliina Raakovitš

Nissi Põhikoolist. Oli huvi prantsuse keele vastu. Õpetajad on sõbralikud.


Aleksander Šapovalov

Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Oli huvi prantsuse keele vastu ja Lütseum on parim koht selle õppimiseks. Esmamulje on hea, õpilased on sõbralikud.

Tuuli Kalev

Mustamäe põhikoolist. Tekkis huvi prantsuse keele vastu. Kool tundub huvitav.

Laura Hint

Tallinna 21. koolist. Oli huvi prantsuse keele vastu. Lütseumis on toredad õpilased ja abivalmid klassikaaslased.

Erik Juhan Maltna

Vasalemma Põhikoolist. Tuli siia, sest see oli parim kool, kuhu sisse sai ja oli ka huvi prantsuse keele vastu. Esmamulje on väga hea.

Anett Seliin Hunt

Tallinna 21. koolist. Tekkis huvi prantsuse keele vastu. Toredad õpilased ja abivalmid klassikaaslased.

Linda Katariina Grents

Kalamaja Põhikoolist. Tuli siia, sest oli huvi prantsuse keele vastu. Esmamulje on, et algus on raske.

Johanna Randmann

Tallinna 21. koolist. Tuli Lütseumi, sest: 1) Eda Metstak oli eelmises koolis teise klassi õpetaja ja kuna ta oli tore, arvas Johanna, et Lütseumis on kõik sellised. 2) Sõbrad 3) Kultuurne kool 4) Prantsuse keel Kõik on kokkuhoidvad ja humoorikad. Õpilased on väga nummid.

Marie Helen Blomerius

Kuusalu Keskkoolist. Tuli prantsuse keele pärast. Esmamulje, et nii mõnigi õppeaine on raske.

Carolina Kristina Koplimets

Rocca al Mare Koolist. Süvakultuuri ja keeleõppe tõttu tuli TPL-i. Klass tundus olevat esmasel kohtumisel mürarikas, aga väga sõbralik ja humoorikas.

Susanne Rosenberg

Saku Gümnaasiumist. Tuli Lütseumi, sest tuttavad soovitasid ja tahab siit ka head haridust. Kool on kultuurne ja teistsugune.

Katariine Soone

Tallinna 21. koolist. Tuli Lütseumi, sest inimesed tundusid sõbralikud ja otsis ka muutust. Klass tundub ühtehoidev ja sõbralik.

Greta Ojavee

Tallinna Ühisgümnaasiumist. Tuli Lütseumi, sest siin pööratakse tähelepanu silmaringile ja keeltele, mis on tema jaoks väga tähtis. Esmamulje on väga positiivne.

Merily Takel

Kose Gümnaasiumist. Tuli siia prantsuse keele pärast. Esmamulje on väga positiivne, kõik on sõbralikud ja tunnid on huvitavad.

Tekst: Oliver Püvi (X B)
Fotod: Annaleena Vaher (X B)